لیست اخبار صفحه :61
آیا اینترنت استارلینک به ایران خواهد آمد؟
اما و اگرهای دسترسی به یک فناوری جهانی:

آیا اینترنت استارلینک به ایران خواهد آمد؟

مجموعه ماهواره های استارلینک با هدف ارائه خدمات اینترنت ماهواره ای و توسط ایلان ماسک طراحی شده و شامل هزاران ماهواره در ابعاد کوچک می شود که سیستم یکپارچه اینترنت پر سرعت را در اقصی نقاط زمین ارائه می کند .در این گزارش به بررسی امکان پذیری دستیابی به اینترنت استارلینک در ایران می پردازیم.

نسخه دوم یو.اس.بی تایپ C با جهشی بزرگ همراه خواهد بود

نسخه دوم یو.اس.بی تایپ C با جهشی بزرگ همراه خواهد بود

یو اس بی تایپ C نسخه 2.0 قرار است تا روانه بازار شود و این امر قرار است یک جهش بسیار بزرگ در سرعت عملکرد این درگاه به وجود بیاورد. یک معماری جدید لایه فیزیکی بر روی این فناوری توسعه داده شده است که این معماری جدید موجب می‌شود تا سرعت فعلی این کابل‌ها که 40 گیگابایت برثانیه است به میزان دوبرابر افزایش یافته و به 80 گیگابایت در ثانیه برسد.

اینتل برند Intel Processor را برای جایگزینی با Pentium و Celeron معرفی کرد

اینتل برند Intel Processor را برای جایگزینی با Pentium و Celeron معرفی کرد

از سال ۲۰۲۳ به بعد، تمامی لپ تاپ‌های بازار با پردازنده‌های سری پنتیوم و سلرون خداحافظی خواهند کرد.پردازنده‌های سری Pentium و Celeron از سال آینده با برند Intel Processor جایگزین می‌شوند تا فعالیت آن‌ها پس از نزدیک‌ به سه دهه به پایان برسد.

هوش مصنوعی چیست؟

هوش مصنوعی چیست؟

هوش مصنوعی «Artificial Intelligence» که اختصاراً به آن «AI» گفته می‌شود، مجموعه‌ای از فناوری‌های مختلف است که با هم کار می‌کنند تا ماشین‌ها را قادر سازند با سطوح هوشی مشابه انسان حس، درک، عمل و یادگیری داشته باشند.در واقع تکنولوژی است که به نحوی قابلیت تفکر دارد. البته این قابلیت تفکر با چیزی که ما به عنوان تفکر انسانی می‌شناسیم تا حد زیادی تفاوت دارد، اما در حقیقت سعی دارد تا از آن تقلید کند.

اینترنت اشیا چیست؟

اینترنت اشیا چیست؟

اینترنت اشیا، به میلیاردها دستگاه از سراسر جهان اشاره می‌کند که به اینترنت متصل هستند و داده‌ها را با هم به اشتراک می‌گذارند. اینترنت اشیا با ادغام جهان دیجیتال و جهان فیزیکی، دنیای اطراف ما را هوشمندتر می‌کند.

باج افزار

باج افزار

باج افزارها نوعی از بدافزارهای خطرناک هستند که به سیستم‌ها نفوذ کرده و دسترسی به سامانه یا فایل‌ها را از طریق رمزگذاری یا قفل‌گذاری روی فایل‌ها و داده‌ها را محدود می کنند.باج افزارها به سه نوع ترس افزار، قفل کننده صفحه نمایش و رمزگذار تقسیم می شوند.

اولین برنامه نویس دنیا

اولین برنامه نویس دنیا

ایدا لاولیس یکی از اولین پیشگامان دنیای کامپیوتر است همکاری او با پدر کامپیوتر مدرن چارلز ببیج، او را به اولین برنامه‌نویس تاریخ تبدیل کرد.

اخبار فناوری

آرشیو